Samarbetspartners

Idag är vi 20 enskilda personer som bidrar ekonomiskt till projektet. Självklart behöver vi bli fler!

  • Säveskolan på Gotland samlade under världsaidsdagen in pengar som de skänkt till projektet.
  • RFSU Gotland har i mindre skala varit involverade i bindprojektet men utökar nu sitt engagemang genom planer på större utbildningsprojekt finansierat av Forum Syd. www.rfsu.se/gotland
  • Susanna Alakoski och Amanda Mogensen bidrar till bindprojektets utvidgade projekt om sexuell och reproduktiv hälsa och rättigheter genom att skänka royaltyn på 50 000 kr för den nya boken Fejkad Orgasm. Ordfront förlag hjälper till med de sista tusenlapparna.

Vill du bidra?

En del ger engångssummor medan andra har en automatisk överföring av en summa varje månad. Alla bidrag är välkomna men självklart underlättar det planering och budget med regelbundna inkommande summor!

Som företag och organisation är ni såklart mer än välkomna att bidra!

Om du vill bidra till bindor: Swedbank 8480-6 983 659 801-2

Om du vill bidra till det större 2-åriga projektet för att förbättra sexuell hälsa och rättigheter och på så sätt även stärka arbetet för jämställdhet i hela regionen: Bankgironr 316-9042

Meddela någon av oss om du sätter in pengar så du bland annat kan få information om projektet som skickas ut ca 3 gånger per år.

janne@sexualupplysaren.se
info@sandradahlen.se

 

Bindskåpet i NSKK:s Youth center. Till höger står Nargis Ahmed som är ansvarig för organisationens ungdomsverksamhet och därmed även för bindprojektet.

Bindskåpet i NSKK:s Youth center. Till höger står Nargis Ahmed som är ansvarig för organisationens ungdomsverksamhet och därmed även för bindprojektet.